Shumë e shpejtë dhe e lehtë

Web faqe mahnitëse e biznesit

Dëshironi të dini për ofertat dhe risitë tona?

Shërbimet

Dizajn

Dizajnim i Web faqeve dhe konsultime gjatë përzgjedhjes së të dhënave për publikimin online.

Programim

Programim i Web faqeve dhe web aplikacioneve të ndryshme, si dhe programim i disa softwerëve kompjuterik.

Marketing

Marketing i produkteve ose shërbimeve që përdorin teknologji dixhitale, reklama në media dhe çdo media tjetër dixhitale.

Rrjete sociale

Dizajnim, përshtatje dhe publikim të produkteve apo shërbimeve në rrjetet sociale.

ECommerce

Programim të web faqeve për shitje online të produkteve apo ofrim të shërbime online.

Ndihmë & Përkrahje

24/7 në shërbimin tuaj.

Oferta

WEB STATIK

8990

den

 • Dizajnim sipas dëshirës së klientit
 • 5 Linqe
 • Ndihmë në përzgjedhjen e Hostingut dhe Domenit
 • Ndihmë në konfigurimin e emailave

Web faqe e përshtatshme për prezentim të produkteve apo shërbimeve të bizneseve, dizajnim unik, i qartë dhe i lehtë.

WEB DINAMIK

17990

den

 • Dizajnim sipas dëshirës së klientit
 • 10 Linqe
 • Ndihmë në përzgjedhjen e Hostingut dhe Domenit
 • Ndihmë në konfigurimin e emailave
 • Mundësi e klientit për të bërë azhurim dhe publikim
 • Mundësi e klientit për të konfiguruar përdoruesit

Web faqe e përshtatshme për prezentim të produkteve apo shërbimeve për klientë të cilët azhurojnë shpesh të dhënat e tyre apo bëjnë publikime të shpeshta.

WEB APLIKACION

48900

den

 • Dizajnim sipas dëshirës së klientit
 • 15 Linqe
 • Ndihmë në përzgjedhjen e Hostingut dhe Domenit
 • Ndihmë në konfigurimin e emailave
 • Mundësi e klientit për të bërë azhurim dhe publikim
 • Mundësi e klientit për të konfiguruar përdoruesit
 • Mundësi e klientit për të shitur produkte online

Web aplikacion për shitje online të produkteve si dhe për klientë të cilët azhurojnë shpesh të dhënat e tyre apo bëjnë publikime të shpeshta.

Në çmim nuk janë të përfshira shërbimet e domenit (sigurimit apo blerjes së emrit të web faqes), hostingut (sigurimit apo blerjes së hapësirës) për publikimin e të dhënave si dhe çmimi për mirëmbajtje të web faqes.

Rreth nesh

20200222_165508048_iOS-scaled.jpg

Bekri Lika

Menagjer

EKOPRINT është studio grafike e cila është themeluar më 7 Shkurt të vitit 2006, fillimisht e përbërë nga dy studentë, duke vazhduar zhvillimi i kompanisë, ne kemi zgjeruar stafin tonë si dhe kemi investuar në teknologji moderne

Shërbimet tona: EkoWEB është departament i kompanisë EKOPRINT, dhe shërbimet e këtij departamenti janë Web Dizajni dhe Web Programimi si shërbime bazë si dhe u mundësojmë klientëve tanë mirëmbajtje, dhe azhurim të Web faqeve si dhe shërbime tjera të fushës së IT Teknologjisë.

Qëllimi ynë: Qëllimi ynë është që të ofrojmë kualitet në treg, stabilitet çmimesh, shërbime sa më kualitative, si dhe gjithmonë të jemi lojal ndaj konkurencës dhe tregut.

Disa nga klientët tanë

Çka thonë klientët tanë

Perpos efekteve negative covit 19 ka edhe te mirat e veta. Nje falemnderim te vecant EkoWEB dhe shokut Bekri Lika per angazhimin ne realizimin e ketij proekti.
Suad Jahjai
Kontabilist

Na kontaktoni

Në mënyrë që të lidheni me ne, plotësoni formën e mëposhtme dhe na e dërgoni. Në kohë sa më të shkurtë do ju kthejmë përgjigje.